Monster Hunter: World’şöhret Iceborne olarak adlandırılan genişlemesi henüz piyasaya sürülmedi ve Capcom zati genişlemenin ilk parçasını satışa sundu. Şimdiyse Rajang olarak adlandırılan yeni bir DLC, Ekim ayında tüm oyuncular için fiyatsız olan iblisvari yeni bir canavarı tanıtacak.

Rajang, 2006’da ilk kez Monster Hunter 2’de ortaya çıktı ve serinin oyunlarına bilindik olanlara tanıdık bir sima. Ama şimdi daha vahim ve Monster Hunter: World Iceborne DLC Rajo

“Kaçınılmaz” Rajang, “fiziksel efor ve bağışlanmayan saldırganlığın doruğu” olarak belirleniyor. Pardon?

Tıpkı evvelki oyunlarda olduğu gibi, Rajang da gök hengamesini eforunu çoğaldırmak için kullanıyor.

Monster Hunter: World Iceborne DLC Rajong için yayımlanan videoyu yukarıyada izleyebilirsiniz.

Monster Hunter World: Iceborne, 6 Eylül’de başka bir deyişle takribî 3 gün sonra piyasaya sürülecektir.


‘Derin Dalış’ olarak isimlendirilen video, yaklaşık 15 dakika uzunluğundadır.

Video, oyundan bazı şeyleri içeriyor. Daha önce gösterilmeyen bazı görüntüler de olduğunu söylemek gerek. Video açıkçası bizi daha da heyecanlandırdı ve oyuna yönelik beklentimiz bir tık arttı diyebiliriz. Videoyu yukarıdan izleyebilirsiniz.

Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
Ünlü birinci şahıs nişancı oyunu Overwatch, Nintendo Switch’e geliyor. Blizzard geçtiğimiz gün duyurdu.

Blizzard’ın Mayıs 2018 itibariyle 40 milyondan fazla oyuncuya sahip bulunduğunu söylemiş olduği 2016 çıkışlı oyunu 15 Ekim 2019’da Nintendo platformu için yayınlanacak.

Blizzard Başkanı J. Allen Brack daha önce, Blizzard’ın 2018’deki başarılı Diablo 3 oyununu takip ederek Nintendo Switch için daha fazla oyun yayınlayabileceğini ima etmişti.

Blizzard şu anda oyun geliştirme konusunda “yenilenmiş bir odaklanma” geçiriyor. Resmen 2019’da piyasaya sürülmesi planlanan orijinal bir oyunu olmamasına karşın, yolculuklarında, tarihinin herhangi bir noktasında olduğundan daha çok projeye haiz olduğunu iddia ediyor.